Automaatbak spoelen

Trilt of schokt uw auto met optrekken? Schakelt uw voertuig niet fijn? Maar liefst 80% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Laat daarom uw automaatbak reinigen en spoelen om klachten te voorkomen of in sommige vallen zelfs te verhelpen.

Automaat spoelen Borgo Ridderkerk

Autobedrijf Borgo beschikt over alle kennis en apparatuur welke noodzakelijk zijn om uw automaatbak te spoelen. Het reinigen van uw automaatbak gebeurt met een reiniger welke aan de automaatolie wordt toegevoegd. Deze reiniger zorgt ervoor dat alle aanslag, sludge en andere vervuiling oplost of losweekt. De vervuiling wordt nadien weggespoeld met schone olie. Doordat de speciale reiniger alle vervuiling oplost, wordt er voorkomen dat er vastzittend vuil losweekt en gaat rondzweven in uw automaat.

Ons advies is om elke vier jaar (of elke 60.000 km) uw automaatbak te laten spoelen om problemen voor te zijn. Wilt u meer weten over het spoelen van uw automaatbak? Neem dan contact met ons op of plan online een afspraak in.